Monday, January 5, 2009

DESERT QUEEN - G LEGLO

Dne 15.11.2008

se je v psarni Desert Queen

rodilo naše G leglo.

To je prvo leglo prelepe rjave psičke Song Pan Besi Kesi (hčerka naše prve psičke Vertragus Tuscie), katera nas je prijetno presenetila z kar velikim številom mladičkov. Na svet je tako prigledalo 5 novih malih hrtkov: 3 punčke in 2 fantka. Mladički so vsi prelepi in zdravi, črne, temno rjave in sive barve.

DVA PREKRASNA MALČKA IŠČETA NOV, TOPEL DOM IN LJUBEČE LJUDI.

Mali italijanski hrt je najmanjši predstavnik med vsemi hrti in zraste nekje med 32 in 38 cm plečne višine in teže med 3 in 5 kg. Je primeren izključno za življenje v stanovanju, v tesni človeški bližini. Po karakterju so izredno veseli, crtljivi ter tesno navezani na lastnika. Mladički bodo za odhod v novi dom pripravljeni proti koncu januarja 2009 in bodo do takrat cepljeni, večkrat razglistani, s potnim listom, tetovirani, pregledani, z rodovnikom in dobro socializirani, saj živijo v stanovanju skupaj z nami in našimi preostalimi družinskimi člani na štirih nogicah.

Na slikicah lahko vidite mladičke in njihovo rjavo mamico ter spodaj očeta. Vsi interesenti ste vabljeni tudi na ogled v živo.

***


Oče / Father
Amadeo Pustynny Wiatr
(Umberto Des Princes De Kazan x Gisabell z Ivaru)


***


Mati / Mother
Song Pan Besi Kesi
(Dark Legend's Fairytale x Vertragus Tuscia)


Za več informacij nas pokličite na
040 848210 / 041 848210
ali pišite na
msongpan@yahoo.com


No comments: