Monday, May 7, 2012

PADENGHE & MANERBA DEL GARDA, ITALIA

(foto . Andreja Novak)

Pred prvomajskimi prazniki sva bili z Veruško (Ninochka's Veruschka) na tradicionalni - Klubski italijanski specialki za Hrte - v Padenghe sul Garda, Italija. Prvi dan, 29.april, se je končal zelo uspešno saj je sodnica ga. Jocelyne Gagne iz Kanade prisodila EXC1, CAC v razredu Delovni (working class). Tudi izdelki Petiit Pethaus so naredili ponovno zelo dober vtis in veliko pohval sem prejela ... in stranke se rade vračajo k Petitki po nove izdelke :)


(foto . Andreja Novak)

Drugi dan, 30. aprila, pa sva se navsezgodaj odpeljali do Manerbe del Garda, na travnik, kjer je bilo prizorišče 10. Mednarodnega Coursinga. Ponovno je bil deževen dan, sicer za naše kosmate hrte idealen ... za tiste kratkodlake pa manj. A vseeno entuziazma je bilo, kljub vremenu, na pretek !
Veruška se je ponovno uvrstila zelo zelo dobro ... od 13-in psic je zasedla odlično 7.mesto ... kar je lep rezultat, saj so bile po večini (razen ene) vse psice mlajše ! 

Hvala druščini, klubskim prijateljem, za dobro družbo ... toplo priporočam kamp Fontanelle, urejen in prijazni ljudje, kjer smo spali v hiški tik ob jezeru. V neposredni bližini obeh krajev ... oddaljeni le 5 - 10 minut počasne vožnje !

ČESTITKE VSEM NA RAZSTAVI IN NA COURSINGU!

No comments: